DE ORGANISATIE


DE SCHAIJKSE QUIZ • SCHAIJK EEN WERELDDORPDe Schaijkse Quiz wordt georganiseerd door een aantal enthousiastelingen die hun roots in Schaijk hebben liggen. Wij willen graag iets bijdragen aan onze gemeenschap en geloven dat we ons dorp samen een stukje mooier maken door mensen met elkaar in contact te brengen. Een mooiere manier dan een echte dorpsquiz organiseren is er wat ons betreft niet. Om die reden gaan we ook het komende jaar weer proberen een mooie quiz voor jullie te maken!

WIE ZIJN WIJ


Wie zijn nou die mensen achter De Schaijkse Quiz? Hieronder kun je iets meer over ons te weten komen. Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie vooral aan te sporen mee te doen met de quiz. Dit wordt echt een evenement dat je niet wil missen. Dus lees de spelregels goed door en schrijf je in!

TOON DERKS - BESTUURSLID


Ik ben Toon Derks, leraar beeldende vorming in ruste. Woon sinds 1975 in Schaijk. Kunst en cultuur heeft in mijn leven altijd een belangrijke rol gespeeld. Nu geniet ik samen met Ria nog haast dagelijks van wat mensen bedenken en maken. Tussendoor probeer ik vragen voor de Schaijkse Quiz te maken, natuurlijk vaak over creatieve mensen en hun werk.

STIJN VAN LITH - BESTUURSLID


Ik ben Stijn van Lith. Zelfstandig grafisch en ruimtelijk ontwerper. Woonachtig in ons prachtige Schaijk. Bedreven in carnaval, sport en spel. Vanuit mijn passie voor het ontwerpen in combinatie met het sport en spel wil ik graag een bijdrage leveren aan de Schaijkse Quiz.


RUUD DERKS - BESTUURSLID


Ik ben Ruud Derks, getrouwd met Rianne en vader van Roos en Sem. Samen met mijn broer Jack run ik Derks Autogroep in Uden maar ben nog steeds een rasechte Schaijkenaar. Ik geniet van muziek (voorheen bij de Maries en nog steeds volop bij de Hofkapel) en spelletjes, dus heb weer heel veel zin in de Schaijkse Quiz.

IS JOUW VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

info@deschaijksequiz.nl