DE ORGANISATIE


DE SCHAIJKSE QUIZ • SCHAIJK EEN WERELDDORPDe Schaijkse Quiz wordt georganiseerd door een aantal enthousiastelingen die hun roots in Schaijk hebben liggen. Wij willen graag iets bijdragen aan onze gemeenschap en geloven dat we ons dorp samen een stukje mooier maken door mensen met elkaar in contact te brengen. Een mooiere manier dan een echte dorpsquiz organiseren is er wat ons betreft niet. Om die reden gaan we ook het komende jaar weer proberen een mooie quiz voor jullie te maken!

WIE ZIJN WIJ


Wie zijn nou die mensen achter De Schaijkse Quiz? Hieronder kun je iets meer over ons te weten komen. Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie vooral aan te sporen mee te doen met de quiz. Dit wordt echt een evenement dat je niet wil missen. Dus lees de spelregels goed door en schrijf je in!

TOON DERKS - BESTUURSLID


Ik ben Toon Derks, leraar beeldende vorming in ruste. Woon sinds 1975 in Schaijk. Kunst en cultuur heeft in mijn leven altijd een belangrijke rol gespeeld. Nu geniet ik samen met Ria nog haast dagelijks van wat mensen bedenken en maken. Tussendoor probeer ik vragen voor de Schaijkse Quiz te maken, natuurlijk vaak over creatieve mensen en hun werk.

STIJN VAN LITH - BESTUURSLID


Ik ben Stijn van Lith. Zelfstandig grafisch en ruimtelijk ontwerper. Woonachtig in ons prachtige Schaijk. Bedreven in carnaval, sport en spel. Vanuit mijn passie voor het ontwerpen in combinatie met het sport en spel wil ik graag een bijdrage leveren aan de Schaijkse Quiz.


MAARTEN HENDRIKS - BESTUURSLID


Ik ben Maarten Hendriks, getrouwd met Silvia en vader van 2 kinderen Mila en Kay. Bij MSD in Oss ben ik specialist operations. Ga met plezier naar mijn werk maar nog met meer plezier terug naar Schaijk.Daarnaast ben ik voorzitter van Stichting Carnaval de Moeslanden en lid van de sponsorcommissie van DAW-Schaijk. Ik speel squash en met vrienden zaalvoetbal ik. Alles af te sluiten met een 3e helft.Ik ben beter in organiseren en verzinnen van vragen dan de uitvoer daarvan. Dit probeer ik bij De Schaijkse Quiz tot uitvoer te brengen.


SANNE GIJSBERS  - BESTUURSLID


Ik ben Sanne Gijsbers, afgestudeerd medisch bioloog en werkzaam als onderzoeker bij farmaceut Byondis in Nijmegen. Sinds augustus 2020 ben ik in het mooie Schaijk komen te wonen, samen met m’n geliefde Stijn van Lith (zie boven). Pubquizen deed ik altijd al graag in Nijmegen en nu helemaal leuk om mee te werken aan Dé Schaijkse Quiz!

TON HOMMELES- BESTUURSLID


Ik ben Ton Hommeles. Geboren en getogen in het mooie Schaijk. Samen met Anke, ouders van onze 2 kinderen Pim en Vie. In het dagelijks leven ben ik applicatiebeheerder bij Wiltec in Uden. Naast liefhebber van sport en muziek, doe ik ook graag mee aan quizzen. Deelnemen aan een quiz is leuk, maar het organiseren van een quiz is ook leuk. Met dit team gaan we voor Schaijk weer een fantastische quiz maken en hopen dat jullie een fantastische avond hebben. Mogen de beste winnen.

Maik Jansen- BESTUURSLID


Ik ben Maik Jansen en sinds 1998 in Schaijk te vinden. Ik werk als onderwijsassistent, conciërge en pedagogisch medewerker op EC ’t Sparrenbos in Rosmalen.
Binnen Schaijk ben ik te vinden bij: de scouting waar ik leiding ben bij de kabouters. De Fuik waar ik gezellig mee dans. De klapper waar ik een shuttle over sla. Toeter mar Henne waar ik de sousafoon bespeel en ben lid van C.V. Ge Kekt Mar.
Mijn inzet voor de Schaijkse Quiz zal heel gevarieerd zijn. Muziek, Speelgoed, Nutteloze feitjes, Verschrikkelijke puzzels, Active activiteiten en nog veel meer lever ik aan.
Quizzers; ik wens jullie veel plezier en succes!